Selecteer een pagina

Zakelijk vervoer

Door de dagelijkse inzet van gecertificeerde directiechauffeurs heeft Stoel Exclusief zich als een volwaardige en betrouwbare partner op de zakelijke markt bewezen. Een directiechauffeur van Stoel Exclusief zorgt voor een comfortabele verlenging van uw werkplek. Inefficiënte reistijd wordt nu efficiënte werktijd. Naast het efficiënt invullen van de dagelijkse reisuren zal de cliënt ook ervaren dat autorijden meer ontspannen is. De cliënt arriveert uitgerust op de plaats van bestemming.

Volledige service

U informeert ons tijdig over de rit (zowel de heen- als de terugreis), vervolgens nemen wij de zorg van het vervoer van u over. Uiteraard bieden wij tijdens dit vervoer de volledige service, zo worden onder andere eventuele vertragingen door ons begeleid en opgevangen zodat u zonder verdere vertragingen u reis kunt vervolgen. Er is veel mogelijk en alles is bespreekbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bij ons houdt dienstverlening meer in dan alleen rijden. Wij verzorgen reeds voor diverse (inter)nationale ondernemingen het directie- en VIP vervoer. Niet alleen de directieleden en medewerkers van deze bedrijven worden vervoerd,ook de zakelijke gasten worden door ons opgehaald en naar de plaats van bestemming gebracht.